Utsikt över Barcelona med Antoni Gaudis arkitektur i förgrunden

Utsikt över Barcelona med Antoni Gaudis arkitektur i förgrunden

Barcelona är en livlig stad och även en utmärkt plats för konferenser

2014-08-28

Världen är full av mer eller mindre exotiska platser att mötas på. Ett möte mellan människor i en stimulerande miljö kan göra underverk för kreativiteten och energin i gruppen. En av världens bästa konferensstäder är pulserande Barcelona.

Det vackra vädret tillsammans med de vänliga människorna ger bra förutsättningar för en avslappnad visit. Trots att det är en historisk stad så präglas den av nytänkande och innovation. Det finns också något för alla plånböcker, från fina hotell med möteslokaler såsom Hotel Icaria Barcelona med sina hundratals kvadratmeter av möteslokaler och tillmötesgående tjänster. Hotellet ligger dessutom bara ett hundratal meter från havet och det ligger även nära flygplatsen.

För den prismedvetne finns det billigare alternativ som även de ligger ganska centralt i Barcelona, med prisvärda och bra möteslokaler. Ett exempel på dessa är Barcelona Executive Center, som drivs av företaget Davinci som är en kedja av konferensanläggningar. Oavsett vad ni söker så kommer ni att finna det i Barcelona, en stad som dessutom bjuder på det senaste inom mode, mat, nöje, nattliv och shopping.